Εταιρεία
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Η GRI-SUN Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1982 από τον Νικόλαο Κ. Γρίβα, Μηχ/γο – Ηλ/γο ΕΜΠ, ο οποίος διαπίστωσε το δυναμικό των μεμβρανών για τζάμια κατά την επίβλεψη κατασκευής έργου στο εξωτερικό, που είχε αναλάβει για λογαριασμό του Γραφείου Δοξιάδη. Μετά από ενημέρωση στην Αμερική και εκπαίδευση στην Ολλανδία, άρχισε να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα πάνω στην καινούργια τότε τεχνολογία, η οποία συνίστατο στην χρησιμοποίηση ατμών μετάλλου εγκλωβισμένων μεταξύ πολυεστερικών φύλλων αντί της σκόνης μετάλλου που μέχρι τότε χρησιμοποιείτο (παλαιά τεχνολογία). Από τότε, η GRI-SUN παρακολουθεί ενεργά όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στο αντικείμενο της μόνωσης των τζαμιών με συνεχή ενημέρωση και συμμετοχές σε σεμινάρια, εκθέσεις και διαβουλεύσεις.
Σήμερα, η GRI-SUN έχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία στο χώρο και θέτοντας ως προτεραιότητα την ποιότητα των υπηρεσιών της και την ικανοποίηση του πελάτη, εγγυάται για την άριστη ποιότητα των πιστοποιημένων προϊόντων που εμπορεύεται, την άμεση διαθεσιμότητά τους και την άψογη εγκατάστασή τους.


ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ

Οι μεμβράνες, είναι δυνατόν να εγκατασταθούν τόσο από ειδικευμένο όσο και από μη ειδικευμένο πρόσωπο. Όμως, ποιοτική εγκατάσταση που θα αντέξει στο χρόνο μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό.
Ως εταιρεία, εγγυόμαστε υψίστης ποιότητας εγκατάσταση μεμβρανών σε τζάμια, καθώς όλοι οι εγκαταστάτες μας είναι εξειδικευμένοι και έχουν πολυετή εμπειρία τους πάνω στο αντικείμενο αυτό. Επιπλέον, για την καλύτερη δυνατή συγκόλληση των μεμβρανών πάνω στο τζάμι χρησιμοποιούμε ειδική κόλλα την οποία προμηθευόμαστε από το εξωτερικό, σε αντίθεση με τους περισσότερους ανταγωνιστές μας που χρησιμοποιούν απλό σαπουνόνερο.


ΕΓΓΥΗΣΗ

Για κάθε μεμβράνη μας δίνουμε εγγύηση η οποία καλύπτει: ξεθώριασμα, ξεφλούδισμα, ρηγμάτωση και απομετάλλωση της μεμβράνης. Η διάρκεια της εγγύησης κυμαίνεται, ανάλογα με το είδος της μεμβράνης, από 2 έως 10 έτη.
Λόγω της φύσεως του προϊόντος, η εταιρεία μας δίνει εγγύηση μόνον εάν έχει ακολουθηθεί ο ενδεδειγμένος τρόπος εγκατάστασης των μεμβρανών ή εάν αυτές έχουν εγκατασταθεί από δικό μας συνεργείο. Περισσότερα


ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Η GRI-SUN διαθέτει τεράστια ποικιλία προϊόντων με πάνω από 150 είδη μεμβρανών και ρολλοκουρτινών, το οποίο σημαίνει ότι ο πελάτης μας είναι σίγουρος ότι θα βρει σε μας ακριβώς εκείνο το προϊόν που του ταιριάζει.


ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα και μπορούν να σας αποσταλούν εντός 5 εργάσιμων ημερών πανελλαδικά.


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα με ISO 9001:2000. Ειδικότερα οι μεμβράνες ασφαλείας είναι σύμφωνες με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης EN 12600.


ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Η GRI-SUN έχει εγκαταστήσει μεμβράνες και ρολλοκουρτίνες σε τζάμια, σε παντός είδους και χρήσεως χώρους, ήτοι  σε:
  • Εργοστάσια [μεμβράνες αντιηλιακές, ιδιωτικότητας και ασφαλείας]
  • Τράπεζες [μεμβράνες ασφαλείας, επιλεγόμενης φωτεινής διαπερατότητας σε χωρίσματα μεταξύ γραφείων,  αντιηλιακές]
  • Βιτρίνες καταστημάτων [μεμβράνες που δεν εμποδίζουν την άνετη οπτική πρόσβαση, ανεξαρτήτως φωτισμού όλο το 24ωρο, ενώ προστατεύουν αποτελεσματικότατα τα εκθέματα από την καταστρεπτική υπεριώδη (UV) ακτινοβολία]
  • Πρεσβείες [μεμβράνες αντιηλιακές, ιδιωτικότητας και ασφαλείας]
  • Γραφεία [ρολλοκουρτίνες, μεμβράνες αντιηλιακές, ιδιωτικότητας και ασφαλείας]
  • Αεροδρόμια [μεμβράνες και ρολλοκουρτίνες σε πύργους ελέγχου και αίθουσες επιβατών για ηλιοπροστασία και καλύτερη οπτική πρόσβαση στις οθόνες των οργάνων]
  • Σκάφη-πλοία-κρουαζιερόπλοια [ρολλοκουρτίνες σε γέφυρες, αντιηλιακές και διακοσμητικές μεμβράνες σε γυάλινες επιφάνειες]
  • Αίθρια [αντιηλιακές μεμβράνες στην εξωτερική επιφάνεια των τζαμιών]
  • Παιδικούς σταθμούς-νηπιαγωγεία-φροντιστήρια [μεμβράνες ασφαλείας και ιδιωτικότητας]
  • Οικίες [όλων των ειδών τις μεμβράνες και τις ρολλοκουρτίνες]
Μεταξύ άλλων μας εμπιστεύθηκαν